Press release from Companies

Published: 2024-02-27 08:01:37

C Security Systems AB: CSEC lanserar Spåra GPS-trackers på Amazon för att utöka global räckvidd och kundbas

IoT-bolaget CSEC meddelar idag att företaget expanderar sin försäljningsstrategi genom att börja sälja Spåra GPS-trackers på Amazon. Ett strategiskt drag utformat för att öka kännedom och försäljning av CSEC:s produkter i Sverige och internationellt, och markerar början på en ny era för företaget.

Genom att samarbeta med Amazon, en av världens största e-handelsplattformar, positionerar sig CSEC för att nå en bredare kundkrets och öka tillväxttakten. Detta partnerskap är en del av CSEC:s långsiktiga vision att bli det ledande valet för konsumenter och företag som söker innovativa och tillförlitliga GPS-lösningar.

- Att lansera våra produkter på Amazon är ett stort steg framåt för CSEC, menar Jörgen Eberstein, VD på CSEC. Det ger oss möjlighet att nå ut till miljontals kunder runt om i världen som vi annars hade haft svårt att nå. Vi är övertygade om att detta kommer att vara ett betydelsefullt bidrag till vår fortsatta tillväxt och utveckling.

Amazon erbjuder inte bara en omfattande kundbas utan också en effektiv logistiklösning, vilket gör det möjligt för CSEC att fokusera mer på produktutveckling och innovation. Med Amazons omfattande distributionsnätverk kan CSEC också erbjuda snabbare leveranser och bättre kundservice till användare över hela världen.

Försäljning via Amazon är bara början på CSEC:s expansionsstrategi. 
- Vi ser över möjligheterna för att utöka vår närvaro även på andra betydande e-handelsplattformar, vilket kommer att spela en central roll i företagets framtida utveckling, säger Jörgen Eberstein.
- Amazon är en stark partner som gör våra spårsändare tillgängliga för många kunder och ger oss en unik möjlighet att presentera våra produkter för en ny och större marknad. Vi är entusiastiska över de nya möjligheter som väntar och ser fram emot att välkomna nya kunder som kan upptäcka Spåraprodukternas möjligheter. 

För mer information om CSEC´s produkter, besök sparatracker.se eller Amazon direkt.

Presskontakt
Sara Torgnysdotter
Kommunikationsansvarig C Security Systems AB
E: sara@csec.group
M: +46 70 919 91 44

Läs mer hos Cision
Read more about C Security Systems AB