Published: 3/16/2020 11:50:29 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Parans Solar Lighting AB: Parans med fullt fokus på affärer, coronavirus har inte påverkat bolaget - aktieägarbrev

Parans Solar Lightning och dess pågående affärsdiskussioner har hittills varit opåverkade av coronavirusoron, enligt senaste aktieägarbrevet daterat den 16 mars.

”Vi har idag ingen information som indikerar att vi skulle påverkas negativt gällande de viktigaste pågående initiativen. Samtliga av våra partners arbetar på med full kraft och detta gäller också våra framtida potentiella kinesiska partners”, säger vd Anders Koritz.

”Vi bedömer att vi mycket snart kommer kunna slutföra affären och slutligen kunna signera avtalet med dem”, säger Anders Koritz om Kina-affären.

På andra håll har nya partnern i Malysia, Adaptive Display, fått sin första affär med Parans system medan ett antal affärer i Frankrike är färdigprojekterade med tidigare konkurrenten Echy.

”Vi räknar med att få deras order inom kort”, säger Anders Koritz.

I Indien har partnern Signet meddelat att projekteringen av både flygplatsen och tunnelbanestationerna har tagit positiva steg framåt och Parans system är nu del av den färdigritade lösningen.

Parans har i USA identifierat en ny partner att ta helhetsansvar för den amerikanska marknaden.

”De har stor erfarenhet av att sälja dagsljuslösningar och de har precis rätt typ av organisation för att framgångsrikt kunna utveckla denna viktiga marknad där de kan ta ett helhetsansvar från ritbordet till installation och service. Vi befinner oss nu i slutförhandlingarna med dem och hoppas kunna signera partneravtal inom kort”, säger Anders Koritz.

Read more about Parans Solar Lighting AB