Published: 2/7/2024 6:30:03 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about JS Security Technologies Group AB: JS Security förlänger avtal värt 5,3 miljoner kronor

Cybersäkerhetsbolaget JS Security har förlängt sitt samarbete med en svensk fordonstillverkare, i enlighet med det ramavtal som ingicks i januari 2021. Förlängningen, som träder i kraft omgående, uppgår till ett samlat värde om 5,3 miljoner kronor och gäller under hela 2024. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi är mycket glada över det fortsatta förtroendet vi fått. Att ha både ramavtalet och avtalsförlängningarna på plats är en bekräftelse på förmåga att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och utveckla relationen med kunden under året,"" säger Mårten Bergsten, vd, JS Security.

Samarbetet inkluderar i den ena delen IT-tjänster såsom drift, underhåll, support, projektledning samt förvaltning och utveckling av applikationer. Här inkluderas även licenskostnader och driftkostnader för den tekniska plattformen. Den andra delen innefattar huvudsakligen konsulttjänster för administration av applikationen.

Utöver det initiala avtalsvärdet om 5,3 miljoner kronor, ser JS Security möjligheter att utöka samarbetet ytterligare med kunden under året. Eventuell ytterligare ersättning baseras på överenskommen timdebitering för arbete som överstiger de förutbestämda timmarna i enlighet med avtalen.

Read more about JS Security Technologies Group AB