Press release from Companies

Published: 2023-01-27 14:30:00

Gomero Group AB: Gomero presenterar på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen i Lund den 31 januari

Tisdagen den 31 januari 2023 medverkar Gomero på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen i Lund. Nils Lindgren, CFO, kommer presentera om Gomero Group mellan 13:30 till 13:55. Nils kommer att ge en marknadsöversikt och pratar om SIPP™ som digital lösning för prediktivt underhåll på transformatorstationerna.

Gomero inbjuder dig som är intresserad analytiker och aktieägare att ta del av presentationen live på webben, via www.aktiespararna.se/tv/live. Det digitala evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.

 

När: 31 januari kl13:30

Var: www.aktiespararna.se/tv/live

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Nils Lindgren, CFO

Tel. +46 (0)722 03 19 49

E-post: nils.lindgren@gomero.com

 

Om Gomero

Gomero Group AB (publ) är ett bolag som erbjuder innovativa lösningar till kunder inom energisektorn för långsiktig hållbar ekonomisk tillväxt genom utveckling av system och tjänster för prediktivt underhåll – ett område med en mycket stark global tillväxt. Med Gomeros uppkopplade produkter, sensorer, AI och dataanalys ser vi till att underhållsarbetet kan utföras optimalt och med en ökad grad av automatisering.

Gomeros SaaS-baserade processtöd, IoT och en ökad digitalisering gör det möjligt att arbeta effektivt med autonoma, uppkopplade enheter – exempelvis på transformatorstationer och ställverk. För kunderna innebär det ökad driftsäkerhet, minskade kostnader och bättre möjligheter att arbeta med ett behovsstyrt underhåll. Det skapar också bättre förutsättningar för en ökad elektrifiering och ett effektivt miljö- och hållbarhetsarbete. Bland Gomeros kunder finns Ellevio, Vattenfall, Lede, Fingrid och Deutsche Bahn.

Läs mer hos Cision
Read more about Gomero Group AB