Press release from Companies

Published: 2023-02-24 12:50:15

Tura Group AB: Tura Group väljer en tydligare tillämpning av reglerna om omvänt förvärv i Q4-rapporten

Tura Group-koncernen bestod under 2022 juridiskt sett av moderföretaget Tura Group AB och dotterföretaget Tura Scandinavia AB, det senare i vilket koncernens rörelse bedrivs. Redovisningsmässigt är dock Tura Scandinavia det förvärvande företaget och Tura Group AB dess dotterföretag.

I syfte att uppnå ökad tydlighet och en mer rättvisande bild kommer, från och med boksluts- och Q4 rapporten för 2022 som utges den 28 februari 2023 kl.13.00, koncernens finansiella rapporter att presenteras som en fortsättning på den redovisningsmässiga förvärvaren Tura Scandinavia AB:s koncernredovisning innebärande att full jämförbarhet med föregående perioder och år uppnås.

 

Stefan Eriksson, Tura Group AB
+46 73 351 52 71
stefan.eriksson@turascandinavia.com

 

Stefan Eriksson

 

 

www.turascandinavia.com

Tura Scandinavia AB är en ledande nordisk distributör av tillbehör inom Audio, Video, Mobil, Data, Foto, TV, Gaming och SDA. Vår filosofi är: ett brett sortiment, starka varumärken och snabb leverans. Verksamheten grundades i Göteborg 1976 och vi bedriver idag verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Huvudkontoret ligger i Kungsbacka och logistikcentret i Nässjö, Sverige.

Läs mer hos Cision
Read more about Tura Group AB