Press release from Companies

Published: 2023-03-15 15:45:00

BPC Instruments AB: Intervju med VD – "BPC är väl positionerat för att möta den växande efterfrågan på hållbara lösningar."

BPC Instruments VD, Dr. Jing Liu, kommenterar det finansiella resultatet för 2022, bolagets strategi för att bibehålla sin ledande position på sina nischmarknader och vad aktieägarna kan förvänta sig av BPC under det kommande året.

VD Dr. Jing Liu intervjuas av den svenska nyhetsbyrån Börsvärlden om BPC:s första år som noterat bolag och bolagets strategi framåt.

"…Vi har uppnått en imponerande nettoförsäljningstillväxt på 27 %, vilket är ett bevis på vårt teams hårda arbete och engagemang för innovation, kvalitet och kundnöjdhet. När vi går vidare in i 2023 kan jag med glädje säga att vi har en mycket bra start. Vi har redan uppnått flera långsiktiga strategiska milstolpar, och jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta vårt momentum under resten av året," kommenterar VD Dr. Jing Liu när han tillfrågas om bolagets framgångar under det senaste året och vad aktieägarna kan förvänta sig av 2023.

Läs hela intervjun via följande länk: https://borsvarlden.com/preview/Bpc-instruments-stabilt-bolag

Detta är en översättning av det engelska originalet. Om det finns någon inkonsekvens mellan den engelska och den svenska versionen ska den engelska versionen gälla.

För mer information om BPC, vänligen kontakta:

BPC Instruments AB

Dr. Jing Liu, VD

Tel: +46 (0) 46 16 39 51

E-post: ir@bpcinstruments.com

Om BPC Instruments AB

BPC Instruments är ett globalt svenskbaserat banbrytande teknikbolag som utvecklar och erbjuder analysinstrument som möjliggör en effektivare, tillförlitligare och mer högkvalitativ forskning och analys för industrier inom förnybar bioenergi och miljöbioteknik. Resultatet är inte enbart högre noggrannhet och precision, utan även en betydande minskning av tidsåtgång och arbetskraftsbehov för att utföra analyser. BPC Instruments innovativa produkter erbjuder högkvalitativ hård- och mjukvara som bygger på djup kunskap och erfarenhet inom områden där företaget är verksamt. Lösningarna är de första i sitt slag, vilket gör bolaget till en pionjär inom sitt område. I dag exporterar BPC Instruments till över 60 länder runt om i världen. BPC är noterat på Spotlight Stock Market i Sverige. För mer information, besök BPC:s hemsida: www.bpcinstruments.com

Läs mer hos Cision
Read more about BPC Instruments AB