Press release from Companies

Published: 2023-03-20 11:33:25

Nattaro Labs AB: Nattaro Labs: Nattaro på marknadsturné med distributör i Frankrike

Med start den 21 mars i Toulouse kommer Nattaro Labs i samarbete med sin franska distributör Edialux France att genomföra workshops i sex olika städer under mars och april. Aktiviteten syftar till att marknadsföra Nattaros produktsortiment mot Edialux kundbas av professionella saneringsföretag i regionerna kring Toulouse, Lyon, Aix-en Provence, Nantes, Lille och Paris.

"Vi är glada att få möjlighet att visa upp våra produkter på plats i Frankrike tillsammans med en etablerad aktör på marknaden", berättar Carl-Johan Gustafson, VD i Nattaro Labs AB. "Fokus är storstadsområden samt regioner med högt tryck av internationella turister, vilket är just där våra förebyggande lösningar mot vägglöss behövs som mest".

Edialux France är sedan 2021 en del i brittiska Pelsis Group som säljer trädgårds- och skadedjursprodukter i 80 länder. På plats i Frankrike med Edialux team är Nattaros produktspecialist, Lucie Conchou, för att presentera bolagets patenterade lösningar:

  • Nattaro Safe, som möjliggör förebyggande skydd för att minska kostnader och ge "nattaro" – peace of mind – till alla de som riskerar att utsättas för angrepp av vägglöss.
  • Nattaro Scout, där ett unikt doftbete lockar vägglöss till en fälla, vilken används för att upptäcka vägglössangrepp tidigt samt för att bekräfta att en sanering verkligen lyckats.

För mer information, vänligen kontakta:
Carl-Johan Gustafson
VD, Nattaro Labs AB
+46 73 301 92 23
carl-johan@nattarolabs.com

_____________________________________________________________________________

Om Nattaro Labs AB

Nattaro Labs är ett svenskt forsknings- och utvecklingsbolag grundat 2011 med visionen att ingen ska behöva få sin sömn störd av blodsugande vägglöss. Med en unik position som internationell vägglusspecialist och i samarbete med saneringsbranschen, utvecklar Nattaro Labs innovativa och hållbara lösningar för att förebygga och bekämpa det globalt växande problemet med vägglöss. Bolaget har huvudkontor på Medicon Village i Lund. Nattaro Labs aktie är noterad på Spotlight Stock Market under namnet NATTA. Läs mer på www.nattarolabs.com

Läs mer hos Cision
Read more about Nattaro Labs AB