Press release from Companies

Published: 2023-04-28 14:56:31

BrandBee Holding AB: Brandbee - Förslag framförda inför Brandbee Holding AB (publ) årsstämma

Inför årsstämman i Brandbee Holding AB (publ) den 5 maj har huvudägarna ("Ägarna") beslutat att till årsstämman 2023 lämna följande förslag avseende val av styrelseledamöter.

Brandbee Holdings huvudaktieägare har nu presenterat sin nominering för den kommande årsstämman. Nomineringen inkluderar omval av Stephan Knowles och Tommy Carlstedt samt nyval av Magnus Clarenbring och Tony Selin till styrelsen. Lennart Gillberg och Johan Eriksson har avböjt omval. Styrelsen föreslås vid det konstituerande styrelsemötet att välja ordförande. Ägarna riktar ett stort tack till Lennart Gillberg och Johan Eriksson för deras insatser under sin tid i styrelsen. 

Tony Selin har bred erfarenhet från operativt och strategiskt ledarskap som vd inom IT. Han har även stor erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling, samt även flerårig erfarenhet från internationella samarbeten med utvecklare i Indien. 

Magnus Clarenbring, som även är bolagets vd, föreslås väljas till ledamot av styrelsen. Clarenbring har en stark bakgrund inom ledarskap. Hans unika perspektiv kommer att vara ovärderligt för styrelsen när de tar beslut om företagets framtid.

För mer information om Brandbee, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
ir@brandbee.com


Brandbee Holding AB är ett martech-bolag med fokus på digital marknadsföring. Med unika produkter för analys (Brandbee Industry Index) och videoannonsering (Videoburst) levererar Brandbee datadrivna insikter och lösningar. Ett team av specialister säkerställer precision i Brandbees leverans till kunderna. Brandbees kunder finns i alla storlekar, från  små,  medelstora till globala bolag inom varierande sektorer. Mer information om bolaget finns på www.brandbee.com

Läs mer hos Cision
Read more about BrandBee Holding AB