Press release from Companies

Published: 2023-10-26 13:54:54

Hoodin AB: Uppdatering: Nya framgångar för Hoodins globala kampanj

Vi är glada att meddela att Hoodins pågående globala kampanj fortsätter att vara en framgång. Efter det positiva gensvaret på vår e-bok och utbildning kring "Mastering Post-Market Surveillance”, har intresset för vår kampanj inom life science och regulatory ökat.


 

En viktig del av kampanjen är det kommande webinariet, som vi håller i samarbete med branschledande experter inom life science och regulatory. Vi är glada att meddela att över 750 personer redan har anmält sig för att delta i webinariet. Det kommer att äga rum imorgon, fredagen den 27 november kl. 16:00 svensk tid via Zoom. 

Detta är en fantastisk respons och ett tydligt tecken på det globala intresset för området, och behovet av verktyg och processer är stort.

Webinariet kommer att inkludera en panel med ledande experter inom life science och regulatory som kommer att diskutera förändringar och utmaningar inom branschen.

Moderator för webinariet kommer att vara Martin King, som kommer att presentera vårt nya koncept "Hoodin 360 Surveillance and Vigilance" och vår SaaS-plattform som en lösning som möter branschens behov. Dessutom kommer webinariet att spelas in och göras tillgängligt för en bredare publik.

“Vi ser fram emot att ge deltagarna en detaljerad förståelse för våra produkter och tjänster, och vi hoppas att de kommer att bli framtida licensinnehavare och användare av Hoodin.

Vi tackar för ert fortsatta förtroende och vi ser fram emot en framgångsrik fortsättning på vår globala kampanj. Tillsammans kan vi arbeta för att säkerställa efterlevnad och hög produktkvalitet inom life science och regulatory.” Marcus Emne, VD Hoodin


 

För mer information vänligen kontakta:

Marcus Emne, verkställande direktör, Hoodin AB (publ)
Tfn: +46 79-335 76 58
E-post: marcus@hoodin.com

Hemsida: www.hoodin.com

Om Hoodin

Hoodin är en ledande leverantör av en SaaS plattform inom eftermarknadskontroll och regelverk för life science. Bolagets SaaS plattform, Hoodin 360 Surveillance & Vigilance, hjälper företag att effektivisera och automatisera sitt arbete inom regelverk, standards och lagar för att säkerställa produktsäkerhet. Besök vår webbplats på [webbadress] för mer information.

Disclaimer

Detta pressmeddelande kan innehålla framtidsinriktad information som är föremål för risker och osäkerheter. Faktiska resultat kan avvika väsentligt från de förväntningar som uttrycks eller antyds i sådana framtidsinriktade uttalanden på grund av olika faktorer. Företaget tar inget ansvar för att uppdatera framtidsinriktad information på något som helst sätt.


 

Läs mer hos Cision
Read more about Hoodin AB