Press release from Companies

Published: 2023-11-10 13:45:04

Hoodin AB: Stort deltagarantal på webinarie och nästa aktivitet på MEDICA-mässan

Uppföljning och uppdatering av den pågående globala kampanjen för Hoodin.

Vi är glada att dela en uppdatering om Hoodins pågående globala kampanj. Sedan vår senaste kommunikation har vi nått flera spännande framgångar.

Ett av de mest betydelsefulla evenemangen sedan vår senaste uppdatering var webinariet med över 260 deltagare, vilket resulterade i att 20 deltagare registrerade sig för en 14-dagars trial under eller direkt efter webinariet. . Detta vittnar om ett starkt intresse och ökad efterfrågan inom branschen. En vecka efter webinaret så noterar vi att det tillkommer cirka 2 till 3 nya företag per dag som registrerar sig för en s.k trial (en 14-dagars gratis testperiod av Hoodin). Ambitionen och målsättningen är att majoriteten av de som genomför en trial-period skall aktivera sin licens och bli en ny betalande kund till Hoodin.

Nu förbereder vi oss för MEDICA-mässan i Tyskland den 13-16 november 2023, en utmärkt möjlighet att knyta kontakter och presentera våra senaste innovationer inom life science och regulatory. Vi är stolta över dessa framgångar, men detta är bara början. Vi ser den stora potentialen och det fortsatta behovet av våra verktyg inom life science och regulatory. Vi är fast beslutna att fortsätta vara en erkänd ledare och pålitlig partner inom detta område.

Vi vill tacka er, för ert förtroende och stöd på denna spännande resa. Era investeringar och engagemang har varit avgörande för vår framgång och vi är tacksamma för att ni tror på vårt företag och vår vision. Med detta sagt, håll ögonen öppna för kommande kommunikation och uppdateringar från oss. Vi kommer att fortsätta att informera er om våra framsteg och planer för framtiden. Tillsammans tar vi Hoodin till nya höjder inom life science och regulatory-industrin och skapar en ljusare framtid för alla!” Marcus Emne, VD Hoodin

För mer information vänligen kontakta:

Marcus Emne, verkställande direktör, Hoodin AB (publ)
Tfn: +46 79-335 76 58
E-post: marcus@hoodin.com

Hemsida: www.hoodin.com

Om Hoodin

Hoodin är en ledande leverantör av en SaaS plattform inom eftermarknadskontroll och regelverk för life science. Bolagets SaaS plattform, Hoodin 360 Surveillance & Vigilance, hjälper företag att effektivisera och automatisera sitt arbete inom regelverk, standards och lagar för att säkerställa produktsäkerhet. Besök vår webbplats på [webbadress] för mer information.

Disclaimer

Detta pressmeddelande kan innehålla framtidsinriktad information som är föremål för risker och osäkerheter. Faktiska resultat kan avvika väsentligt från de förväntningar som uttrycks eller antyds i sådana framtidsinriktade uttalanden på grund av olika faktorer. Företaget tar inget ansvar för att uppdatera framtidsinriktad information på något som helst sätt.


 

Läs mer hos Cision
Read more about Hoodin AB