Published: 9/3/2019 12:45:00 PM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about VibroSense Dynamics AB: Vibrosense Dynamics får order på ett VSM II-system i Oslo

Medicinteknikbolaget Vibrosense Dynamics har fått en order på ett VSM II-system. Det är sektionen för miljö och arbetsmedicin på Oslos universitetssjukhus som har beställt ett fullbestyckad Vibrosense Meter II-system med leverans i slutet på september 2019. I beställningen ingår licenser för både hand- och fotmätning samt ett så kallat "travel kit" med en PC. Ordervärdet ligger i nivå med bolagets listpriser. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sektionen för miljö och arbetsmedicin har valt att ersätta sitt äldre Vibrosense Meter-system med VSM-II som ett led i att kunna förbättra och utöka sin diagnostik av vibrationsskador.

- Det här blir det sjunde VSM II-systemet som vi levererat sedan juni i år vilket är högst glädjande. Bolaget har nu på kort tid växlat om till att bli ett tillväxtbolag med allt mer fokus på försäljning och marknadsföring. I takt med att vi nu förstärker organisationen kommer vi få mer resurser att växla upp ytterligare, säger Toni Speidel, vd i Vibrosense Dynamics.

Read more about VibroSense Dynamics AB