Press release from Companies

Published: 2022-10-04 09:00:00

Comintelli AB: Comintelli AB: Peter Mörsell återinträder som CFO på Comintelli

Comintelli AB meddelar idag att Peter Mörsell åter tar plats som CFO (Chief Financial Officer). Peter kommer att ingå i Comintellis ledningsgrupp och rapportera till VD Jesper Martell. Han tillträdde sin tjänst den 1:a oktober 2022.

Peter har stor erfarenhet av rollen som CFO från ett flertal både noterade och onoterade bolag. Dessutom har Peter haft styrelseuppdrag i flera noterade bolag.

"Vi är mycket glada att åter kunna knyta Peter till Comintelli. Han har stor erfarenhet och kunskap om finansiellt arbete, både strategiskt och operativt, vilket kommer att hjälpa oss på vår fortsatta tillväxtresa", säger Comintellis VD Jesper Martell.

Jesper Martell, CEO 

Email: jesper.martell@comintelli.com
Phone: +46 8 6637 600

 

OM COMINTELLI

Comintelli (www.comintelli.com) är ett svenskt mjukvaruföretag som grundades 1999 som en spin-off från Ericsson. Bolaget har utvecklat och licensierar ut en molnbaserad tjänst (s.k. Software as a Service, SaaS) för omvärldsbevakning och -analys kallad Intelligence2day® (www.intelligence2day.com).

Intelligence2day® används idag av såväl mindre företag som större globala organisationer. Dessa kunder använder tjänsten för att lättare navigera i, och skapa mening och insikter ur, en allt snabbare växande informationsmängd. Information som ofta är ostrukturerad och härleds från ett stort antal informationskällor.

Läs mer hos Cision
Read more about Comintelli AB

Subscription