Press release from Companies

Published: 2022-11-11 13:21:04

SHT Smart High-Tech AB: SMART HIGH TECH: Retailprodukt FrostSheet uppmärksammas av amerikansk influenser

SMART HIGH TECH: Retailprodukt FrostSheet uppmärksammas av amerikansk influenser Smart High Techs varumärke FrostSheet, som riktar sig till slutkonsumenter inom gaming och datorentusiaster, har uppmärksammats i samarbete med en influenser vars kanal på YouTube kallas för UFD Tech. UFD Tech är en amerikansk influenser med 480 tusen följare på YouTube som testar och jämför olika typer av datorhårdvara. Smart High Tech har anlitat UFD Tech för att producera en video där de testar och framhäver produktens egenskaper. Videon, som är cirka 12 minuter lång, visar hur FrostSheet kan användas för att effektivisera kylningen i en handhållen spelkonsol, Steam Deck. Videon visar att FrostSheet är ett smidigt och säkert alternativ jämfört med Liquid Metal som är en konkurrerande produkt på marknaden men som är svår och riskfylld för konsumenter att applicera. Länk till videon: https://www.youtube.com/watch?v=-1Guk8p_tUs Videon har fått bra respons på kort tid och har skapat en markant uppgång i företagets försäljning via webshopen, men uppgår i kronor ännu så länge inte i några väsentliga belopp. I oktobermånad uppmärksammades även FrostSheet i en positiv review från den australiensiska influencern Phils Computer Lab.

Kommentar från säljkoordinator Daniel Blomdahl. ”Vår satsning kring FrostSheet börjar nu uppmärksammas på marknaden. Det är en lång process att etablera ett nytt varumärke och en ny produkt på marknaden. Vi är glada att både betalda och fristående influensers uppmärksammar produkten och framförallt, att de ser hur produkten fyller ett behov på marknaden. Eftersom vi fortfarande är i ett tidigt skede i vår retail-satsning så jobbar vi intensivt med att hämta in kundernas upplevelse. Vi har än så länge fått mycket positiv respons både kring kundernas köpupplevelse och produktens egenskaper. Självklart finns det också saker vi kan göra bättre, vi utvecklas och blir bättre tillsammans med kunderna. Vi fortsätter att jobba långsiktigt för att etablera produkten på marknaden och vi förväntar oss fler positiva reviews och kommentarer från marknaden kommande månader.”

För mer information om SHT Smart High-Tech AB, vänligen kontakta: VD Lars Almhem +46 70 418 00 00 lars.almhem@smarthightech.com PRESSMEDDELANDE SHT Smart High-Tech AB 2022-11-11 Kort om SHT Smart High-Tech AB SMART HIGH TECH har genom den patenterade produkten GT-TIM utvecklat ett unikt grafenförstärkt gränssnittsmaterial, så kallat ”Thermal Interface Material”, TIM, för elektronik- och kraftmodulkylning som leder värme effektivt både i vertikalt och i horisontellt led. Ökad kylningsförmåga krävs av industrin för att fortsätta kunna utveckla högprestandaelektronik som är mindre, lättare, snabbare med mer funktionalitet på ett hållbart sätt genom lägre energikonsumtion. Visionen för SMART HIGH TECH är att bli en globalt ledande leverantör i världen av nanobaserade material och lösningar för applikationer för termisk kylning av elektronik som bidrar till ett hållbart samhälle. Detta ska ske genom hög grad av automation i kombination med ett unikt och patenterat grafenförstärkt kylmaterial. SMART HIGH TECH har tillverkningslokaler av sin GT-produkt såväl i Göteborg som i Kina som säljs till företag inom elektronikbranschen.

Läs mer hos Cision
Read more about SHT Smart High-Tech AB

Subscription