Press release from Companies

Published: 2023-03-27 12:57:43

BrainCool AB: BrainCool AB (publ): Har erhållit slutlig godkännande för notering på Nasdag First North Growth Market

BrainCool AB (publ) (”BrainCool” eller ”Bolaget”) kan idag meddela att Bolaget erhållit slutligt godkännande om notering på Nasdaq First North Growth Market (”First North”). Första dag för handel på First North är den 29 mars 2023 och sista dag för handel på Spotlight Stock Market är den 28 mars 2023.

VD Martin Waleij kommenterar:

  • ” Vi går nu in i nästa fas i bolagets historia.  Huvudsyftet med en notering på Nasdaq First North Growth Market är att skapa förutsättningar för en fortsatt stabil tillväxt. Noteringen kommer att bredda Bolagets ägarbas och ge tillgång till de svenska och internationella kapitalmarknaderna, vilket förväntas gynna Bolagets fortsatta tillväxt och utveckling.”

BrainCool kommer att handlas med oförändrat kortnamn BRAIN och ISIN kod SE0005731833. I samband med listbytet genomförs inget erbjudande eller utgivande av nya aktier och aktieägarna i BrainCool kommer inte behöva vidta några åtgärder i samband med listbytet.

Rådgivare

Eminova Fondkommission AB har agerat finansiell rådgivare och Advokatfirman Delphi i Malmö AB har agerat legal rådgivare i noteringsprocessen. Eminova Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser.

r mer information

Martin Waleij - VD                                                                 
+46 - 733 -93 70 76                                                                                          
E-post: martin.waleij@braincool.se

Om BrainCool AB (publ)

BrainCool AB (publ) är ett innovativt medicinteknikföretag som utvecklar, marknadsför och säljer ledande medicinska kylningssystem för indikationer och områden med betydande medicinska mervärden inom sjukvården. BrainCool AB (publ) har sitt säte i Lund. Aktien är noterad på Spotlight Stock Market.

Läs mer hos Cision
Read more about BrainCool AB