Press release from Companies

Published: 2022-05-20 11:15:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S vinner Danish Business E-Commerce Award

Freetrailer vinner Danish E-Commerce Award 2022 i kategorin "Bästa B2C-företag med en online-omsättning under 100 miljoner danska kronor".

Juryn motiverade Freetrailers utmärkelse på följande sätt: - "I 2021 har årets vinnare ökat sin topplinje med 40 procent och sin bottenlinje med imponerande 120 procent. Freetrailer har visat att det finns pengar att tjäna på delningsekonomi och har skapat en unik partnerbaserad win-win-win-affärsmodell. Var tionde dansk har dragit nytta av årets vinnare, och de är väl rustade för ytterligare utökning. De har motbevisat att "there’s no such thing as a free ride", och de tjänar pengar på det. Vi ser fram emot att följa er fortsatta resa ut i världen."

Freetrailer Groups vd välkomnar den klapp på axeln som utmärkelsen innebär: 

"Jag är otroligt stolt över våra kollegor här på Freetrailer, som alla har hjälpt oss att ta vår verksamhet till en helt ny nivå. Den tillväxt som Freetrailer har upplevt under de senaste åren har inte skett av sig själv, utan endast genom en målmedveten och uthållig insats. Den här utmärkelsen är ett erkännande till alla Freetrailer-anställda som har bidragit till vår framgång - och vi har bara börjat", säger Philip Filipsen, Group VD för Freetrailer Group.

För mer information om Freetrailer Group A/S vänligen kontakta:

Philip Filipsen, VD

E-post: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Freetrailer Group är ett danskt teknikföretag vars uppgift är att göra det enkelt att boka och låna en släpvagn gratis via en IT-plattform för delningsekonomi.

Med en 100 % självbetjäningslösning via Freetrailer-appen och det elektroniska låset får Freetrailers partner och deras kunder full flexibilitet och idag har mer än 5 miljoner människor använt Freetrailers tjänst.

Freetrailer arbetar med en tvådelad tillväxtplan, där förstärkningen av de befintliga hemmamarknaderna utgör det ena benet och den fortsatta internationaliseringen av konceptet utgör det andra.

Fakta:

+60 partner

+500 uppsamlingspoäng

+2 500 släpvagnar

+700 000 uthyrningar

I dag har Freetrailer Group ett skalbart affärskoncept som bygger på en innovativ IT-plattform med global potential. Freetrailer Group A/S noterades på Spotlight Stock Market 2018.

Ticker-kod: FREETR

Läs mer hos Cision
Read more about Freetrailer Group A/S