Press release from Companies

Published: 2022-07-08 12:00:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S tecknar nytt ramavtal med Norska Hagelandgruppen AS

Freetrailer Group A/S har tecknat ett fyraårigt ramavtal med trädgårdskedjan Hageland.

Freetrailer Group A/S utökar sin verksamhet i Norge. Företaget har just undertecknat ett fyraårigt ramavtal med den rikstäckande trädgårdskedjan Hageland, som består av 104 butiker. Avtalet innebär att de enskilda centren i kedjan kan ingå separata avtal med Freetrailer.

"Det här är en fantastisk möjlighet för oss att utvidga konceptet till hela Norge för att gynna de tusentals kunder som varje dag besöker ett Hageland-center. Avtalet innebär att varje center kan göra sitt eget avtal med oss, och det är glädjande att vi har blivit inbjudna till deras interna inköpsmässa i september, där alla inköpare och lagerchefer kommer att delta", säger Lars Kronqvist, Country Manager för Freetrailer i Norge.

"Avtalet med Freetrailer och dess delningsekonomiska aspekt passar utmärkt in i Hagelands gröna profil. Samtidigt ger vi våra kunder möjlighet att lättare få hem de varor som de har köpt i ett av våra center. Dessa två faktorer gör att vi är mycket nöjda med det fyraåriga avtal vi nu har tecknat med Freetrailer, och vi ser fram emot att arbeta tillsammans", säger Øyvind Krohn, vd för Hagelandgruppen AS.

För mer information om Freetrailer Group A/S, vänligen kontakta:

Philip Filipsen, VD

E-post: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group är ett danskt teknikföretag vars mål är att göra det enkelt att gratis boka och låna en släpvagn via en delningsekonomisk IT-plattform.

Med en 100 % självbetjänad lösning via Freetrailer-appen och elektroniskt lås har våra partners och deras kunder full flexibilitet, och idag har fler än 5 miljoner människor använt Freetrailers tjänster.

Freetrailer arbetar med en tvådelad tillväxtplan där förstärkning av de befintliga inhemska marknaderna utgör ett ben, och en ytterligare internationalisering av konceptet utgör det andra.

Fakta:

60+ samarbetspartners

500+ upphämtningsplatser

2 800+ släpvagnar

770 000+ uthyrningar

Freetrailer Group har idag en skalbar affärsidé baserad på en innovativ IT-plattform med global potential. Freetrailer Group A/S börsnoterades på Spotlight Stock Market år 2018.

Tickerkod: FREETR

Läs mer hos Cision
Read more about Freetrailer Group A/S