Published: 12/8/2020 11:28:16 AM

This is a news from the Finwire news agency Disclaimer


Finwire about Game Chest Group AB: Game Chest har i dagsläget omkring 6 000 betalande abonnenter

Game Chests dotterbolag Code Club lanserade i november en "Black Week" kampanj, denna kampanjen hade en mindre påverkan på bolagets betalande abonnenter, men en betydligt större effekt på direkt försäljningen i bolagets spel.

Koncernens sammansatta antal betalanade abonnenter i är i dagsläget cirka 6 000, vilket är en oförändrad nivå jämfört med med när delårsrapporten för tredje kvartalet släpptes den 12 november. Det framgår av en lägesuppdatering som publiceras på tisdagen.

- Bibehålla tillväxten bolaget sett under de senaste halvåret är essentiellt. För att lyckas med detta ligger marknadsföring och förbättring av produkter i fokus. Bolagets plattform Fridayplays prioriteras med nya uppdateringar och partnerskap. Vi estimerar att under första kvartalet 2021 kunna lansera en stor uppdatering som både förbättrar plattformens marginaler i samband med en förbättrad produkt för plattformens kunder. Bättre marginaler innebär en större budget för konverteringskostnader vilket i sin tur möjliggör det för bolaget att arbeta med större etablerade kreatörer/influencers samt ytterligare marknadsföringskanaler. Jag ser väldigt glatt på det Game Chest har åstadkommit under det gångna året, men jag är alltmer exalterad över det kommande året och var Game Chest kommer uppnå framöver, kommenterar vd Robin Bäcklund.

Read more about Game Chest Group AB