Press release from Companies

Published: 2021-05-11 14:58:40

Redsense Medical AB: Redsense Medicals medverkar på Aktiedagen Göteborg

Redsense Medical AB:s (”Redsense”) vd Patrik Byhmer medverkar på Aktiedagen Göteborg och kommer att summera 2020 och ge en framåtblick vad som kommer under 2021 och framåt.

Den 17:e maj klockan 14:30 medverkar Redsense på Aktiespararnas evenemang Aktiedagen Göteborg. Vd Patrik Byhmer presenterar och kommer att summera året 2020 för Redsense och ge en framåtblick mot hösten och 2022.

Vi inbjuder dig som aktieägare och intresserad att ta del av presentationen live på webben via: www.aktiespararna.se/tv/live.

Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digital.

Passa på att ställa dina frågor till vd Patrik Byhmer, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 (aktiespararna) eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

For ytterligare information, vänligen kontakta:

Patrik Byhmer
VD Redsense Medical AB (publ)

Telefon: +46 (0) 35 - 10 60 30
E-post: info@redsensemedical.com
Hemsida: www.redsensemedical.com

OM REDSENSE MEDICAL

Redsense Medical är en koncern med verksamhet i framförallt Europa och USA. Bolaget har utvecklat systemet Redsense, en medicinteknisk produkt som används för övervakning och larm vid blodläckage i samband med hemodialys. Redsense löser ett av de allvarligaste återstående säkerhetsproblemen med hemodialys – att snabbt upptäcka vennålsutdragning och kateterläckage. Systemet består av en patenterad fiberoptisk sensor, i utförande för antingen vennål eller centraldialyskateter, som kopplas till en larmenhet. Bolagets teknologi har sedan starten utvecklats utifrån önskemål och säkerhetskrav från vårdgivare inom dialyssektorn.

Läs mer hos Cision
Read more about Redsense Medical AB

Subscription