Press release from Companies

Published: 2022-01-21 09:56:27

Flowscape Technology AB: Flowscapes smarta kontorslösning vinner affär i Indien

Flowscape växer vidare i Asien med en installation av sin ledande lösning för det nya hybrida arbetssättet. Kunden finns i Indien och ordervärdet första året är 61,900 Euro (641,000 SEK) och därefter 48,480 Euro (502,000 SEK) årligen återkommande SaaS intäkt.

"Det nya hybrida arbetssättet, där anställda väljer att jobba hemifrån fler dagar per vecka, är en global förändring av våra arbetssätt. Den här affären, i Indien, är ytterligare ett bevis på det. Kunden väljer Flowscapes lösning för bokning av arbetsplatserboknings av konferensrum och för de anställdas planering av sin närvaro på kontoret. Det är Flowscape standardlösning, som nu finns i mer än 50 länder och där vi ständigt utökar med nya installationer" säger Peter Reigo, VD och grundare, Flowscape

Läs mer på vår hemsida.

Denna order omfattar Flowscapes ledande lösning för det hybrida arbetssättet för ett kontor med ca 1,600 arbetsplatser och 30 bokningsbara rum på mer än 14,000 kvadratmeter kontorsyta.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Reigo, VD Flowscape Technology

Tel: +46 70 942 46 87

Email: peter.reigo@flowscapesolutions.com

Kort om Flowscape Technology AB

Flowscape är ett Prop-Tech-bolag med en världsledande lösning för social distansering på kontoret, optimering av kontorsytor och en effektivare arbetsdag. Lösningen använder de senaste IoT-sensorerna och inomhuspositionerings-teknologin för att skapa en toppmodern SaaS-lösning för smarta kontor. Huvudfunktionen, Flowmap, ger företag en överblick av kontoret och möjliggör att man snabbt hittar rum, skrivbord, kontorsutrustning och kollegor samt analys av ytornas nyttjande. Flowscape har även ett kommunikationsverktyg för effektiv områdesspecifik kommunikation till personer i byggnaden eller personer inom ett område i händelse av en kris. Flowscape har kontor i Stockholm (huvudkontor), Sofia, San Fransisco och London.

För mer information, besök www.flowscapesolutions.com

Läs mer hos Cision
Read more about Flowscape Technology AB

Subscription