Press release from Companies

Published: 2022-09-15 14:44:36

Invent Medic Sweden AB: Efemia kontinensstöd uppmärksammas i magasinet I FORMs danska utgåva

Invent Medic meddelar att bolagets produkt Efemia kontinensstöd finns med i ett reportage som publiceras i tränings- och hälsomagasinet I FORMs danska utgåva denna vecka.

Invent Medic meddelar att bolagets produkt Efemia kontinensstöd finns med i ett reportage som publiceras i tränings- och hälsomagasinet I FORMs danska utgåva denna vecka.

Artikeln har rubriken "Hold tæt når du trænar" ("Håll tätt när du tränar" på svenska) och tar upp ansträngningsinkontinens i samband med träning. Efemia kontinensstöd uppmärksammas som ett inkontinenshjälpmedel med både text och bild.

– Att ansträngningsinkontinens lyfts fram och diskuteras brett är mycket viktigt för att bryta det tabu som fortfarande finns kring ämnet. Många kvinnor känner inte till vilka hjälpmedel som finns tillgängliga, och vi är glada för att I FORM informerar sin läsekrets om detta viktiga ämne. Dessutom är det givetvis roligt att Efemia kontinensstöd finns som exempel på en enkel och effektiv lösning, säger Invent Medics VD Anna Lindström.

Magasinet I FORM inspirerar sina läsare att upprätthålla en aktiv och sund livsstil och erbjuder även mycket innehåll via webben. Magasinets läsekrets till mestadels av kvinnor inom åldersspannet 21–45 år.

För information om Invent Medic Sweden AB, vänligen kontakta
Anna Lindström, VD
Telefon: 0723 811 710
E-post: info@inventmedic.com 

Om Invent Medic
Invent Medic Sweden AB (Invent Medic) är ett svenskt bolag som utvecklar innovativa produkter i syfte att förbättra kvinnors hälsa och livskvalitet. Bolagets produkter ska vara säkra, effektiva och lätta att använda. Invent Medics första produkt Efemia Bladder Support, ett CE-märkt och patenterat medicintekniskt hjälpmedel mot ansträngningsinkontinens (SUI), minskade urinläckaget med i genomsnitt 77 procent vid användning i en klinisk studie. Produkten är baserad på samma vetenskapliga princip som TVT-metoden, den främsta kirurgiska behandlingsmetoden för SUI. Bolagets andra produkt Efemia Menstrual Cup fungerar som ett smidigt och hållbart alternativ till traditionella mensskydd, och den är utformad för att vara följsam, säker och marknadens bekvämaste menskopp. Invent Medics aktier är listade på Spotlight Stock Market under förkortningen IMS, och aktiens ISIN-kod är SE0007603402. Mer information finns på www.inventmedic.com och www.spotlightstockmarket.com.

Läs mer hos Cision
Read more about Invent Medic Sweden AB

News from Spotlight Group