Press release from Companies

Published: 2023-01-13 15:58:42

OptiMobile AB: OptiMobile AB (publ) inleder global kommersialisering av Woony

OptiMobile AB:s ("OptiMobile") söker partnerskap för global kommersialisering av Woony

OptiMobile har utvecklat Woony, en unik, molnbaserad kommunikationstjänst som förenar röstsamtal och chatt i en sömlös kundupplevelse. Woony tillåter serviceagenter att fokusera sin uppmärksamhet på de mest lönsamma och viktiga kunderna och tillhandahåller även kundinformation som tillåter kortare samtalstid.

Med Woony ställs kommunikationen upp mellan en webb-widget installerad på webbsidan, till exempel en webbshop, och en klientprogramvara som används av supportagenten. Eftersom samtal görs över internet är de gratis, över hela världen och kräver inga telefonnummer.

Sammantaget ger Woony en närmare interaktion mellan handlare och kunder, vilket leder till ökade konverteringsfrekvenser för webbutiker och högre kundnöjdhet på webbplatser där mänsklig interaktion är avgörande.

Tjänsten är nu redo för global kommersialisering och OptiMobile söker ett partnerskap för det ändamålet.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Nilsson, VD
Telefon: +46 709 460 100
E-post: erik.nilsson@optimobile.se
 

Bilaga: Woony Commercialization Plan

 

 

 

OptiMobile är en mjukvaruutvecklare och lösningsleverantör med fokus på VoIP-baserad kommunikation byggd på en egen plattform. Företaget tillhandahåller individuella lösningar för mobiloperatörer baserade på en SaaS affärsmodell för att hjälpa till vid övergången till 4G/5G-nätverk och interoperabilitet med WiFi-nätverk. OptiMobile erbjuder företagsmarknaden molnbaserade lösningar för att förbättra intern och extern kommunikation. OptiMobile erbjuder även en kommunikationslösning för e-handelsmarknaden som ger en närmare interaktion mellan handlare och kunder. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige och företaget är listat på Spotlight Stock Market (OPT).   

 

 

Läs mer hos Cision
Read more about OptiMobile AB

Subscription