Press release from Companies

Published: 2023-01-30 10:29:22

Comintelli AB: Comintelli lanserar nytt, förbättrat användargränssnitt för Intelligence2day® SaaS-plattformen

Comintelli, en ledande global leverantör inom Market and Competitive Intelligence (M&CI), har nyligen presenterat ett nytt och förbättrat användargränssnitt (UI) för sin prisbelönta SaaS-plattform, Intelligence2day®.

"Baserat på återkoppling från våra kunder har vi omarbetat skapat vår mest användarvänliga version", säger Jesper Martell, VD för Comintelli. "Förbättrandet av användarupplevelsen och förenklingen av Intelligence2day® är en pågående process som vi ständigt arbetar med."

Den nya versionen har en modern design med förbättrad menynavigering som effektiviserar arbetsflödet. En tydlig och enkel layout skapar ordning och reda och gör det enklare för användare att snabbt filtrera och sortera data för att hitta den information som behövs, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

Användbarheten är tydligt förbättrad för att säkerställa att användare enkelt kan söka, hitta, läsa och bearbeta insikter och högkvalitativ omvärldsinformation. Sökgränssnittet har uppdaterats med en ny "autocomplete"-funktion som gör det enklare att hitta relevant innehåll. Smarta filter med etikettpiller och rullgardinsknappar underlättar för användare att hitta och tillämpa informationsfilter utan onödig sidnavigering .

Prestandaförbättringar gör att dashboard sidor laddar upp till 10 gånger snabbare, vilket gör att Intelligence2day® kan hantera fler användare och data. Dessutom säkerställer gränssnittet enkel åtkomst av information och visuell förfining på alla mobila enheter, inklusive smartphones och surfplattor.

Jesper Martell, CEO 

Email: jesper.martell@comintelli.com
Phone: +46 8 6637 600

 

Om Comintelli

Comintelli (www.comintelli.com) är en ledande leverantör av mjukvara för omvärldsanalys (s.k. Market and Competitive Intelligence). Företaget grundades 1999 och har huvudkontor i Stockholm, Sverige, samt ett dotterbolag i USA. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market med kortnamn: COMINT.

Comintellis prisbelönta och AI-baserade plattform Intelligence2day® (www.intelligence2day.com) gör det möjligt för företag att samla in, analysera och utnyttja information om sin omvärld (exempelvis marknader, trender, kunder och konkurrenter). Intelligence2day® används av olika typer av företag och organisationer inom framförallt kemi, försäkring, hälsovård, telekommunikation, IT och tillverkningssektorerna. Exempel på kunder är internationella företag som AkzoNobel, Bayer, Dow Corteva, Ericsson, Essity, JD Irving, Owens Corning och Tetra Pak. 

Läs mer hos Cision
Read more about Comintelli AB