Press release from Companies

Published: 2023-03-09 16:27:14

Freetrailer Group A/S: Freetrailer udvider samarbejdet med Obs BYGG og tilføjer 74 trailere på 10 nye lokationer

Freetrailer Group A/S udvider samarbejdet med en af Norges største byggevarekæder Obs BYGG. Aftalen betyder, at der tilføjes yderligere 10 lokationer til den eksisterende rammeaftale.

 

Freetrailer Group A/S har netop udvidet samarbejdsaftalen med en af Norges største byggevarekæder Obs BYGG. Med aftalen tilføjes der yderligere 10 lokationer til den eksisterende rammeaftale. Samlet set omfatter samarbejdet nu 27 varehuse fordelt over hele Norge.

 

De 10 nye lokationer, på en flere-årig aftale, er: Tiller, Molde, Førde, Forus, Moss, Nygårdskrysset, Hønefoss, Haugenstua, Tune og Jessheim.

 

Med aftalen øger Freetrailer det samlede antal lokationer i Norge med 9 % til 120, og antallet af trailere stiger med mere end 16 % til +500 udlejningsprodukter.

 

”Vi ser udvidelsen af samarbejdet med Obs BYGG som et klart bevis på, at vores deleøkonomiske løsninger skaber værdi for byggevarekæden, og vores selvbetjenings- og fuldservicekoncept har gjort hverdagen enklere for både varehusene og deres kunder,” siger Lars Kronqvist, der er Country Manager for Freetrailer i Norge og uddyber:

 

”Vi mærker en markant stigende interesse for vores lånetrailere i Norge, og mange kunder sætter især pris på, at de ikke behøver at købe noget i det pågældende varehus for at kunne låne en trailer. Den fleksibilitet appellerer til mange, og derfor er det glædeligt, at vi med den opjusterede aftale nu kan hjælpe endnu flere nordmænd med at fragte alt lige fra haveaffald til flyttegods og nyindkøb.”

 

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Nicolai Frisch Erichsen, Interim CEO
E-mail: nicolai.frisch@freetrailer.com
Telefon: +45 26 81 81 28
 

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer blev grundlagt i 2004 som en deleøkonomisk platform, der gør det nemt for forbrugeren at leje en trailer. Takket være den brugervenlige app kan forbrugeren selv stå for sin trailerleje.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+75 samarbejdspartnere
+700 afhentningssteder
+3.000 trailere
+800.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

 

Läs mer hos Cision
Read more about Freetrailer Group A/S

Subscription