Press release from Companies

Publicerat: 2020-10-23 14:30:00

Freetrailer Group A/S: Ny storaktionær i Freetrailer Group A/S

Axxion S.A har netop meddelt, at de på vegne af deres underliggende fonde, har erhvervet 500.000 aktier i Freetrailer Group A/S, svarende til 5,4% af aktiekapitalen. Den samlede værdi af transaktionen er opgjort til 5,5 mio. kr., og sælgeren er Ambjørner Holding ApS, ejet af Freetrailer stifteren Aksel Blomgren Ambjørner. Investeringen i Freetrailer er initieret af Discover Capital GmbH.

"Hos Discover Capital leder vi altid efter aktier, som vi vurderer, har et betydeligt vækstpotentiale på den lange bane og således også et betydeligt afkastpotentiale. Freetrailers skalerbare forretningsmodel og fortsatte ekspansionsmuligheder matcher de investeringskriterier, vi anvender til at identificere en spændende value case," udtaler Tobias Kastenhuber, Aktieanalytiker hos Discover Capital.

Philip Filipsen, Group CEO i Freetrailer glæder sig over den ny aktionær.

"Vi byder Axxion S.A velkommen i Freetrailers ejerkreds og ser frem til at fortsætte den konstruktive dialog med både Axxion S.A og Discover Capital GmbH. Vi har netop annonceret vores begyndende aktiviteter på det tyske marked, så det er utrolig positivt, at vi nu også er kommet på radaren i det tyske investormiljø og får en matchende international ejerstruktur," siger Philip Filipsen   

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 3,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Fakta:

+50 samarbejdspartnere

+300 afhentningssteder

+1600 trailere

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S