Press release from Companies

Publicerat: 2021-03-30 13:00:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S og Føtex udvider samarbejdet

Freetrailer Group og dagligvarekæden Føtex udvider det samarbejde, der blev indgået i december måned 2020, og Freetrailers service vil fremover være at finde i 18 Føtex varehuse.

Partnerskabet mellem Føtex og Freetrailer blev indgået i december måned 2020 med en test ved Føtex varehusene i Haderslev og Fredericia. Samarbejdet har allerede nu vist sig at være en stor succes, og parterne er blevet enige om at udvide samarbejde med yderligere 48 trailere på 16 nye lokationer. Næsten alle de nye Føtex varehuse der kommer til at tilbyde Freetrailers service ligger i Jylland og på Fyn, mens Føtex i Ringsted og Nykøbing Falster indtil videre vil være ene om at tilbyde servicen på Sjælland.

Philip Filipsen, Group CEO i Freetrailer glæder sig over udvidelsen af samarbejdet med Føtex, der passer perfekt ind i planerne om yderligere udbredelsen af Freetrailer i Danmark.

"Det er meget glædeligt, at samarbejdet med Føtex efter blot 3 måneder har vist sig at være så stor en succes, at Føtex har besluttet at udvide samarbejdet med os. At få så god en start på et samarbejde med en partner som Føtex betyder meget for os, og vi er meget stolte over den anerkendelse, der ligger i dette," udtaler Philip Filipsen

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 3,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+350 afhentningssteder

+1.800 trailere

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S