Press release from Companies

Publicerat: 2021-04-28 10:15:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S ansætter Country Manager i Tyskland

Freetrailer Group sætter fuld fokus på væksten i Tyskland og ansætter pr. 1. Maj 2021 selskabets tyske Country Manager til at stå for udrulningen.

Nu skal de tyske forbrugere for alvor lære Freetrailers deleøkonomiske koncept at kende. Freetrailer etablerede sig allerede i efteråret 2020 på det tyske marked sammen med IKEA i Karlsruhe, men har som følge at Corona situationen i Tyskland valgt at holde lidt igen med yderligere udrulning. På trods af Corona situationen har Freetrailer konceptet været en stor succes i Karlsruhe, og selv om Corona stadigt plager Tyskland med fortsatte nedlukninger, sætter Freetrailer nu ekstra fokus på bearbejdning af det tyske marked med ansættelsen af Ralf Stolz som tysk Country Manager med placering i Frankfurt.   

Ralf Stolz kommer fra en karriere som Managing og Sales director for en række europæiske og skandinaviske selskaber.

"Allerede ved første introduktion til Freetrailers deleøkonomiske koncept blev min opmærksomhed og nysgerrighed vagt, og jeg er sikker på at konceptet vil vinde indpas også på det tyske marked, som det er sket i Skandinavien. Jeg glæder mig meget til at starte denne rejse sammen med det øvrige Freetrailer team, og ser frem til at komme i gang med at udnytte det kæmpe potentiale, der ligger foran os i Tyskland," siger Ralf Stolz, Country Manager Freetrailer Tyskland.

Philip Filipsen, Group CEO for Freetrailer Group glæder sig over at etableringen på det tyske marked, med ansættelse af Ralf Stolz, nu for alvor er sat i gang, og ser frem mod udrulningen af Freetrailer konceptet på det tyske marked.

"Vi har nu igennem mange år vist at Freetrailers deleøkonomiske koncept har været en succes på de Skandinaviske markeder til glæde for os selv, vores partnere og brugere. Vi har haft en fantastisk fremgang i Skandinavien og jeg er overbevist om, at vi sammen med Ralf kan overføre den succes og erfaring, vi har fra disse markeder til det tyske," siger Philip Filipsen.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har mere end 3,5 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+350 afhentningssteder

+1.900 trailere

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S