Press release from Companies

Publicerat: 2021-09-07 12:15:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer sætter fokus på den internationale ekspansion

Freetrailer Group A/S kunne i går annoncere et udvidet samarbejde med verdens ledende møbelkoncern, og ledelsen har i den forbindelse besluttet at allokere flere ressourcer til bedst mulige eksekvering af denne samarbejdsaftale.

Der er nu nedsat en task force, der skal facilitere modningen af Freetrailer-organisationen til at kunne imødekomme og honorere opgaverne i forbindelse med forestående intensivering af den internationale ekspansion.  

Thomas Munksgaard, Freetrailers nuværende Country Manager i Danmark, er udpeget til at lede den særlige task-force som skal forberede Freetrailers organisation på de internationale muligheder gårsdagens aftale åbner for. Thomas får bistand fra både ledelse og bestyrelsen, herunder selskabets bestyrelsesformand, Mikael Bartroff.

Philip Filipsen udtaler: "Den netop indgåede aftale er et stort skridt for Freetrailer. Det kommer til at stille store krav til vores organisation og vores evne til at eksekvere og levere. Derfor har vi sat Thomas Munksgaard, Country manager for Freetrailer Danmark, i spidsen for Freetrailers Task force bistået af Mikael Bartroff, Freetrailers bestyrelsesformand, som har stor erfaring fra hans tidligere virke med international forretningsudvikling. Det giver os de rigtige forudsætninger for at kunne gøre organisationen klar til denne næste og meget vigtige fase af Freetrailers internationale ekspansion"

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail:  pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 4 millioner personer gjort brug af Freetrailers service. Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+350 afhentningssteder

+2.150 trailere
+600.000 årlige udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S