Press release from Companies

Publicerat: 2022-01-27 10:15:00

Freetrailer Group A/S: Freetrailer Group A/S hæver guidance efter et stærkt 1. halvår 21/22

Freetrailer Group har i første halvår formået at holde samme høje aktivitets- og vækstniveau med en uændret omkostningsstuktur. Det får nu bestyrelsen til af opjustere forventningerne til regnskabsåret 21/22.

Efter et fantastisk første halvår, hvor det er lykkedes Freetrailer at accelerere væksten på et stabilt omkostningsniveau, har bestyrelsen besluttet at opjustere forventningerne til koncernens omsætning og resultat for regnskabsåret 21/22.

Således opjusteres forventninger til regnskabsårets omsætning til DKK 65-67 mio. mod tidligere forventet DKK 63-65 mio., og resultatet før skat opjusteres til DKK 10-12 mod tidligere forventet DKK 7-9 mio.

I forhold til regnskabsåret 20/21 forventes således en stigning i omsætningen for helåret på 23%-29%, og resultatet før skat forventes at stige med 67%-100%. 

Group CEO, Philip Filipsen glæder sig over udviklingen og den store efterspørgsel på selskabets deleøkonomiske transportkoncept.

"Jeg er glad og stolt over, at vi igen har formået at overgå vores egne forventninger, og nu kan offentliggøre, at vi i 21/22 forventer en betydelig vækst i resultat før skat. Freetrailer har i første halvår cementeret sin position på den deleøkonomiske scene, og det gælder over en bred kam," siger Group CEO Philip Filipsen

Freetrailers bestyrelsesformand Allan Sønderskov Darré tilføjer:

"Interessen for vores koncept er stor på de markeder, vi pt. befinder os på, og det lover rigtigt godt for vores ambitioner om at udbrede Freetrailer konceptet til endnu flere geografiske markeder i de kommende år."

Freetrailer Groups halvårsrapport for 1. halvår 21/22 offentliggøres den 24. februar 2022.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Philip Filipsen, CEO 

E-mail: pf@freetrailer.com

Telefon: +45 40 90 17 85

Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet og i dag har mere end 4 millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+60 samarbejdspartnere

+450 afhentningssteder

+2.200 trailere

+600.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ it-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S