Press release from Companies

Publicerat: 2022-05-18 15:46:49

Spotlight: Spotlight Stock Market udnævner Anders Kumlin til ny CEO

Spotlight Stock Market offentliggør nu, at Anders Kumlin udnævnes som markeds-pladsens nye CEO. Anders skal fremover stå i spidsen for Spotlights ekspansion i Norden - og specifikt i forhold til Danmark, er der sat et mål om notering af 25 danske selskaber inden for en 3-årig periode, svarende til en firedobling i forhold til i dag.

Spotlight Stock Market har udnævnt Anders Kumlin, som selskabets nye CEO, mens Peter Gönczi, selskabets tidligere CEO, fortsætter sit arbejde som CEO for Spotlight Group. Anders har omfattende erfaring fra kapitalmarkederne og start-upps og har haft flere ledende poster igennem sin karriere.

Anders kom til Spotlight i 2021 som chef for Marketplace med ansvar for den nordiske vækststrategi og styrkelse af forretningsmodellen, og dette vil også fremover være et dedikeret fokus, hvor et af målene er notering af 25 danske selskaber på Spotlight inden for en 3-årig periode.

Spotlight kan tilbyde danske selskaber en større synlighed


Jeg er utroligt glad for min nye rolle som CEO for Spotlight Stock Market og glæder mig meget til at bruge mine væksterfaringer i et miljø, som jeg brænder for. Hver dag fokuserer vi på at skabe værdi for vores selskaber og deres underliggende investorer – og det gør vi ved at sikre bedst mulige betingelser for kapitalfremskaffelse i de runder, der nu en gang er brug for. Det er en stor styrke at kunne tilbyde danske selskaber en stor og også større synlighed ved at fokusere på både det svenske og danske investoropland,udtaler CEO Anders Kumlin, Spotlight.

Stigende interesse for Spotlight

Vores mantra er at være synlige, gennemsigtige og pålidelige i samarbejdet med vores selskaber og omverdenen, og det har ført til en stigende interesse for Spotlight. Spotlights kommende vækstrejse skal baseres på notering af gode og spændende vækstvirksomheder fra hele Norden og rigtig gerne fra Danmark, og vi er glade for at kunne dokumentere, at vi har en højere gennemsnitlig handelsvolumen på Spotlight end på andre vækstbørser. Den svenske aktiekultur og de 4,5 mio. svenske retail-investorer spiller en stor rolle i fremskaffelsen af vækstkapital. Vi ser frem til at byde flere danske selskaber velkommen på den nordiske børs: Spotlight Stock Market,fortsætter Anders Kumlin.

Yderligere information:

Anders Kumlin, CEO

Tlf.: +46 79 006 65 66

E-mail: ak@spotlightstockmarket.com

Om Spotlight Stock Market

Spotlight er en markedsplads, hvor investorer og vækstvirksomheder mødes. Det er lettere og sikrere for selskaber at være noteret på Spotlight. Vi tilbyder en samlet løsning, der øger vores selskabers synlighed gennem et unikt samarbejde med medierne.

  • Vækstmarked grundlagt i 1997
  • Både svenske, danske og norske selskaber er noteret på Spotlight
  • I 2021 stod Spotlight for:
    • 23 børsnoteringer
    • 18 IPO'er
    • EUR 41.840.501 blev rejst gennem IPO'er
    • EUR 103.769.965 blev rejst gennem supplerende kapitaludvidelser
  • I 2022 Spotlight for:
    • 5 IPO'er
    • EUR 6 510 000 blev rejst gennem IPO'er
    • EUR 54 250 000 blev rejst gennem supplerende kapitaludvidelser

På Spotlight kan investorerne blive aktionærer i ca. 168 vækstvirksomheder fra forskellige brancher og lande, herunder selskaber som Freetrailer, Bahnhof og Synthetic MR.

spotlightstockmarket.com

Läs mer hos Cision