Publicerat: 2018-12-21 08:32:57

Detta är en nyhet från nyhetsbyrån Finwire Disclaimer


Finwire om Risk Intelligence A/S: Risk Intelligence melder sig klar til at lancere beta-version af sit nye forretningsben

Risk Intelligence er klar til at lancere en beta-version af sit nyeste forretningsben LandRisk. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Risk Intelligence, som udvikler sikkerhedsanalyser til logistik- og shippingbranchen, blev børsnoteret i august, blandt andet for at rejse penge til udviklingen af LandRisk.

Fordi Risk Intelligence netop laver sikkerhedsprodukter, er en stor del af dets højprofilerede kunder holdt hemmelige, men tidligere er kontrakter med en afdeling under US Navy og det danske rederi DFDS blevet offentliggjort.

LandRisk afdækker risici for logistikbranchen på landjorden, mens de to eksisterende forretningsben MaRisk og PortRisk, afdækker risici til havs og i havnene.

I forbindelse med børsnoteringen på Spotlight Stock Exchange oplyste adm. direktør Hans Tino Hansen til Finwire, at han venter, at LandRisk på længere sit, vil være med til at genere omkring 60 procent af nysalget.

Läs mer om Risk Intelligence A/S