Press release from Companies

Publicerat: 2019-04-04 10:00:00

Freetrailer Group A/S: Nomineret til Årets Bedste App og mere end 300.000 downloads

Efterspørgslen på Freetrailers app er steget markant i takt med, at Freetrailers populære elektroniske lås er rullet ud i alle selskabets lande. Appen er blevet downloadet mere end 300.000 gange til enten Android eller iOS smartphones, og de høje ratings samt en nominering til den danske E-handelspris 2019 – Årets Bedste App – vidner om, at løsningen dækker alle behov i booking-flowet.

Freetrailers filosofi har altid været at tage kundernes tid alvorligt og give fleksibiliteten tilbage til den enkelte. Helt fra starten har virksomhedens forretningsmodel været at gøre det enkelt og nemt for kunderne at booke og låne en trailer. Freetrailers app har i samspil med det elektroniske låsesystem Freelock givet fleksibiliteten tilbage til kunderne. Appen kan bruges til både at booke, hente og aflevere en trailer med, og så er den nøglen til at låse det elektroniske låsesystem Freelock op. Appen er indstillet til den danske E-handelspris – Årets Bedste App i 2019 og er desuden blevet downloadet mere end 300.000 gange på enten iOS eller Android.

”Vi er stolte af nomineringen til Årets Bedste App 2019. Vi er kommet igennem et stærkt udtagelsesløb, og det er fire virkelig gode kandidater, vi er oppe i mod” siger CEO Allan Sønderskov Darré og fortsætter: ”Vi kan se, at vores app har fået rigtig godt fat i de nordiske markeder og er blevet downloadet mere end 300.000 gange. Med appen har vores kunder alle de funktioner, de har brug for samlet på mobilen, og det har resulteret i den brede appel og høje rating på 4,6 i Danmark og Norge samt 4,7 i Sverige. Fra appen kan vores kunder både booke, hente og aflevere en trailer, fordi appen også er nøglen til det elektroniske låsesystem Freelock. Det giver kunderne fleksibiliteten tilbage, og det er en af kongstankerne bag vores forretningsmodel” siger Group CEO Allan Sønderskov Darré.

Allan Sønderskov Darré påpeger, at det ikke kun er de skandinaviske kunder, der er glade for appen og Freelock. Freetrailers mange samarbejdspartnere ser også en gevinst ved, at der ikke længere er behov for personale til at håndtere udlejningerne. Den øgede udlejningsfrekvens pr. trailer driver en større kundetrafik til butikken og tilsvarende højere eksponering i gadebilledet, og det gør løsningen endnu mere attraktiv for partnerne. Løsningen har været tungen på vægtskålen, da selskabet skulle tegnet nye aftaler med bl.a. Elgiganten og City Self-Storage.  

Det er Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH), der står bag den prestigefyldte pris for Årets Bedste App. Der er fem nominerede appløsninger i kategorien Årets Bedste App. Vinderen bliver det selskab, der på ”fremragende vis har udviklet en App, der har mange downloads, interaktioner, øget omsætningen og/eller kundeloyaliteten, uanset om det er til virksomheder, forbrugere eller imellem disse. I bedømmelsen lægger juryen især vægt på: App engagement, levetid, vækst, brugervenlighed og særegenhed ift. desktop/mobile” skriver FDIH på deres hjemmeside. Vinderen offentliggøres d. 23. maj 2019 til et galla-arrangement i Øsknehallen i København. 


For mere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:
Allan Sønderskov Darré, Group CEO & grundlægger

E-mail: asd@freetrailer.com
Telefon: +45 42 90 90 98


Kort om Freetrailer Group A/S
Freetrailer er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Virksomheden tilbyder i dag sine kunder en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås, der giver kunderne fuld fleksibilitet.

Konceptet har vist sig at skabe øget trafik til butikkerne på en nytænkende og anderledes måde og siden opstarten har mere end 2 millioner kunder lånt en gratis Freetrailer hos IKEA, SILVAN, Bilka, Pelican Self Storage – eller hos en af virksomhedens mere end 30 andre samarbejdspartnere i Norden. Virksomheden arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Det danske dagblad Børsen har tildelt Freetrailer syv vækstgazeller i streg. Freetrailer står i dag med et yderst rentabelt og globalt skalerbart forretningskoncept, der bygger på en gennemtestet og robust it-platform.

Läs mer hos Cision
Läs mer om Freetrailer Group A/S